welcome
Speciale Ayurveda kruidenbehandelingen voor huid en haar
Niet op dieren getest Geen chemische toevoegingen


De meeste cliënten komen bij ons na, zonder succes, crèmes, lotions en gels op chemische basis en andere snelle over de toonbank verkochte oplossingen te hebben geprobeerd. De westerse wereld geeft elk jaar miljarden uit aan huid- en haarverzorgingsproducten op chemische basis, want maar weinig mensen hebben kennis van, toegang tot, begrip en respect voor de buitengewone kracht van kruiden. Roots Herbal Industries and Exports brengt u iets dat geheel anders is dan wat u ooit gebruikt heeft - een absoluut unieke combinatie van zeldzame, effectieve en dure geneeskrachtige kruiden en essentiële oliën, die bijna elke huid- en haaraandoening die wij kennen, kunnen behandelen. Lees verder, leer onze producten kennen en zie voor u zelf hoe anders wij zijn dan anderen. Onze meest succesvolle producten zijn de behandelingen tegen zwangerschapsstriemen (striae) en donkere kringen onder de ogen.

Kruiden zijn een wonderbaarlijk geschenk van de natuur en gaan heel goed samen met zowel de menselijke huid als het haar. Ze worden gebruikt als krachtige ondersteuning in de behandeling van bijna alle huid- en haarproblemen. In tegenstelling tot producten op chemische basis zijn kruiden van nature vriendelijker voor het menselijk lichaam en zijn derhalve volkomen veilig, uitermate effectief en hebben bijna geen negatieve bijwerkingen.

Roots biedt natuurlijke ayurvedabehandelingen en kuren op basis van kruiden voor zwangerschapsstriemen, donkere kringen onder de ogen, puistjes, acné, witte vlekken op de huid (vitiligo), broze nagels, overbeharing en rimpels. We hebben ook gezichtsbehandelingen voor droge huid, vette huid, 100% pure kruiden massageolie, zonneolie, olie voor haar en hoofdhuid, 100% pure, aloë-, komkommer of hibiscusgel. Voor de haarverzorging hebben we behandelingen met of zonder henna om haarverlies, grijze haren, gespleten punten, roos en andere hoofdhuidproblemen te bestrijden. We richten ons in eerste instantie op het tegengaan en verhelpen van zwangerschapsstriemen (striae), vooral zwangerschapsstriemen die veroorzaakt zijn door zwangerschap, gewichtsverlies, oude zwangerschapsstriemen, gekleurde zwangerschapsstriemen, donkere kringen onder de ogen veroorzaakt door gebrek aan slaap, werk of door erfelijkheid, anti-rimpelbehandelingen tegen rimpels veroorzaakt door slechte huidverzorging of leeftijd, behandelingen om puistjes en acné te voorkomen en te bestrijden.

De uit kruiden gemaakte schoonheidsproducten van Roots zijn gebaseerd op het duizenden jaren oude Ayurveda-geneeskundesysteem. Ze zijn het resultaat van oude plantenkennis en de moderne wetenschappelijke kruidenkennis verschaft door het Indiase Instituut voor Kruidenwetenschappen - al vele decennia pionier op het gebied van onderzoek van kruiden. De meeste kruiden-schoonheidsproducten in de VS en Europa worden verkocht als natuurlijk en puur, terwijl het werkelijke kruidengehalte minder is dan 10%, en in sommige gevallen zelfs maar 1% is. In tegenstelling hiermee zijn de Roots kruidenproducten wél geheel natuurlijk en 100% puur, zonder chemische toevoegingen of kunstmatige (geur)stoffen. Onze producten zijn samengesteld uit 100% pure gedroogde poeders van kruiden gemengd met essentiële oliën. Het is praktisch niet mogelijk iets te krijgen dat natuurlijker is dan Roots.

ROOTS HERBAL INDUSTRIES AND EXPORTS richt zich op het op de markt brengen van niet-chemische, pure, effectieve, veilige en geheel natuurlijke schoonheidsproducten. Voor duizenden jaren zochten de oude indiase yogi's in de bossen naar geneeskrachtige planten. Wij brengen met onze producten deze oude kennis en avontuur binnen uw bereik, zodat u dit thuis kunt gebruiken. Probeer onze producten, u zult er blij mee zijn.Zwangerschapsstriemen
Oogkringen
Puistjes en Acné
Huidvlekken
Witte Plekken
Rimpels
Stralende Huid
Nagelproblemen
Droge Huid
Vette Huid
Littekens
Cellulite
OverbeharingRoos
Haarverlies
Dode Punten
Grijze Haren
Haar-Hoofdhuid Olie


Aloë Veragel
Komkommergel
Hibiscusgel


Massageolie
Zonneolie


Bergamotte
Eukalyptus
Geranium
Jasmijn
Jojoba
Lavendel
Lamoengras
Rosemarijn
Sandelhout
Ylang-Ylang
   ...Volledige lijst van oliën
home contact prices ordering faq search guarantee english german version spanish
Copyright ©2006 Roots Herbal Industries and Exports.
All rights reserved. This material may not be published, broadcast, rewritten or redistributed in any form.